Vore ønsker​

Kontakt:

Da vi gerne vil kunne kontakte dig til eftersyn og behandling, må du hurtigst muligt meddele os din nye adresse, telefonnummer og e-mail, såfremt du ændrer nogle af disse.

Afbud:

Vi forventer, at du giver os besked så tidligt som muligt, hvis du ikke kan komme til den aftalte tid. Dette giver os de bedste muligheder for at give tiden til en anden patient, som måske er i nød.

Udeblivelse:

Møder du ikke op til en aftalt tid, har vi ret til et honorar, fastsat af den offentlige sygesikring og dansk tandlægeforening. Da der er betydelige omkostninger ved "tom stol", er vi berettigede til at sende en regning. Prisen er afhængig af, hvor meget tid, der var afsat til behandlingen.​

​Forsinkelse:

Tandpine er meget ubehageligt. Vi tilstræber derfor at hjælpe vore patienter med tandpine samme dag.

Akutte patienter kan således være årsag til, at vi bliver forsinkede, og patienter med bookede tider kan derfor opleve lidt ventetid. Vi beder om din forståelse for dette. Du kunne måske selv engang få brug for akut smertebehandling. Er vi meget forsinkede, prøver vi at orientere dig på forhånd.

Sygesikringsbevis:

Hvis du kommer som ny patient, skal du medbringe dit sygesikringsbevis.

Betaling:

Du kan betale kontant eller med visa/dankort. Som ny patient, forventer vi at du betaler kontant eller med kort ved hver behandlings afslutning. 

Åbningstider​

​Mandag

8.30 - 15.45

​Tirsdag

8.30 - 16.45​

​Onsdag

9.00 - 15.45

​Torsdag

8.30 - 16.45​

​Fredag

8.30 - 12.45​​​​

​Om tandlægen

​Tandlæge Gaardhøje ApS

CVR: 40500987

​Vores adresse

​Kirketorvet 18 A

4760 Vordingborg

​Kontakt os

​Tlf.: 55 37 00 84

E-mail: klinik@tk18.dk