​Øvrige

​Her finder du en række nyttige henvisninger til andre hjemmesider, hvor du kan finde informationer om sundhed, sygdom og anden borgeroplysning.

Tandlægeforeningen’s hjemmeside med informationer til patienter.

Sundhed.dker stedet, hvor du finder oplysninger om sundhed og sygdom samt om det offentlige danse sundhedsvæsen. Alle danskere har deres egen personlige side på www.Sundhed.dk man kommer ind på sin egen side med sin nemid.

Netdoktor.dk er en dansk hjemmeside, der informerer om sygdomme og medicin. Indtægterne kommer fra annoncer og sponsorer, fortrinsvis fra medicinalindustrien.

Helse.dk er et tidsskrift, der informerer om sundhed og sunde levevaner.

Forbrug.dk er en portal for offentlig forbrugerinformation. Konkurrence- og forbrugerstyrelsen er ansvarlig for portalen. Her kan du få gode råd og informationer om dine rettigheder som forbruger

Region sjælland´s hjemmeside om sundhedsvæsenet i regionen.​

Sygeforsikringen ”danmark” kan tilbyde tilskud til tandbehandling og andet.

Borger.dk er en fælles offentlig internetportal, der er udviklet og drevet af kommunernes landsforening og ministeriet for videnskab, teknologi og udvikling. Hensigten med siden er at fungere som én samlet digital indgang til det offentlige. Hjemmesiden henviser bl.A. Til en række selvbetjeningsløsninger hos staten og kommunerne samt til andre offentlige tjenester som f.Eks. Trafikinformationer. Der er også en personlig side, hvor man kan logge på med sin nemid.

Tandogmund.dker en uafhængig informationskanal, der gør tandlægefaglig viden på højt niveau tilgængelig for alle. Formålet er, gennem øget viden, at gøre befolkningen mere bevidst om tand-, mund- og kæbesygdomme og deres opståen for derved at højne folkesundheden.​

Åbningstider​

​Mandag

8.30 - 15.45

​Tirsdag

8.30 - 16.45​

​Onsdag

9.00 - 15.45

​Torsdag

8.30 - 16.45​

​Fredag

8.30 - 12.45​​​​

​Om tandlægen

​Tandlæge Gaardhøje ApS

CVR: 40500987

​Vores adresse

​Kirketorvet 18 A

4760 Vordingborg

​Kontakt os

​Tlf.: 55 37 00 84

E-mail: klinik@tk18.dk